Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

Április elején induló képzéseink:

 

Az új SIMONINFO-s honlapunk hamarosan elérhető. Még egy kis türelmet kérek, mert előfordulhat, hogy bizonyos funkciók nem elérhetők  a  jelenleg élő weblapunkon, plusz a frissítéseket sem a szokott módon reagáljuk le. A visszajelzéseket köszönjük szépen, igyekszünk aktualizálni.

Simon Péterné Nemes Gabriella
ügyvezető

 

Keresem informatikai kollégámat, aki csapatban és egyedül is megállja a helyét! Nem keresek olyan kollégát, aki érdektelen és nem a munkaeredmény hajt, csak a munkaidő eltöltése a célja.

Szeretném szakmailag:

  • legalább 2 éves munkatapasztalatod van
  • felelősséget vállaló vagy és szívesen dolgozol számítógépen
  • webfejlesztéshez értesz (php, html, css)
  • grafikai és technikai ismereteidre tudsz támaszkodni (mail, blog, social media, stb.)
  • hírlevél/marketing automatizációs ismeretek birtokában vagy stb.

Önéletrajzodat és motivációs leveledet az alábbi emailre kérem szépen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Simon Péterné Nemes Gabriella
ügyvezető

 

 

Köszönöm, hogy velünk voltatok az idei évben! Kívánom nektek azt az érzést, hogy minden nap azzal kelsz, és azzal fekszel, hogy megvalósítod a kitűzött céljaidat!

A SIMONINFO Kft. megvalósította az idei évre kitűzött céljait, többek között a nektek köszönhető havonta induló 2-3 tanfolyamot, hiszen 40 db. képzésünkön 600-an vettetek részt a 2017-es évben.

Köszönjük, hogy velünk voltatok, nálunk tanultatok!

Hisszük, hogy nálunk nemcsak OKJ bizonyítványt, vagy Tanúsítványt kaptok vizsgáitok után, hanem azt a pluszt is - amiért dolgozunk kollégáinkkal és oktatóinkkal.

Kívánjuk, hogy a beköszönő új esztendőben,Ti is érjétek el saját sikereiteket, mind a magánéletben, mind a vállalkozásaitokban, és valósuljanak meg azok a kitűzött célok, amiért beiratkoztok egy-egy képzésünkre, tanfolyamunkra.

A 2018-as évre Sikeres Új Esztendőt Kívánunk!

SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft. ügyvezetője és csapata

 
További cikkeink...

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!