Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

Kedves Honlapunkra Látogató!

Biztosan észrevetted, hogy egy ideje a megszokott friss információk és a képzési Híreink nem elérhetőek a SIMONINFO Kft. honlapján.

Ennek oka, hogy új dizájnnal és könnyen átlátható menüsorral  szeretnénk előrukkolni hamarosan, amely szuper gyorsan és hatékonyan segít a gyakori operatív kérdések tisztázásában és képzéseinkkel kapcsolatos információk megosztásában.

Hiszem, hogy vállalkozásunk úgy tud hosszútávon sikeres lenni, amennyiben biztosított a megfelelő információ áramlás, a könnyen elérhető ügyfélszolgálat, ezért irodánkban, munkaidőben személyesen és  a telefonszámainkon elérhetőek vagyunk.

Az új honlapunk megérkezéséig türelmet kérek, és a kapcsolattartás, informálás más hatékony elérési módjait ajánlom figyelmetekbe.

Célunk továbbra is a képzéseinket választók elégedettsége és a háttérből maximális támogatás nyújtása a képzéseinket Önköltséggel választók és a munkaügyis GINOP-5.2.1-15-2015-00001 Ifjúsági Garancia és GINOP-5.1.1-15-2015-00001 Út a munkaerőpiacra, valamint az NSZFH-s GINOP-6.1.2-15-2015-00001 „Digitális szakadék csökkentése” c. projektben  több száz résztvevő részére.

Kérlek, hogy kövess minket a facebookon, figyeld e-mailed, hiszen hamarosan érkezik megújult honlapunk!

Simon Péterné Nemes Gabriella
SIMONINFO Kft.
Ügyvezető

 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!