Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

 

Kedvezmények magánszemélyek részére

  • A "Plusz egy fő" kedvezmény: 5000 Ft/fő engedményt biztosítunk a képzési díjból abban az esetben, ha egy adott képzésre beiratkozott hallgató ajánlásával további egy fő iratkozik be ugyanarra a képzésre. Ilyen esetekben mind a két főt megilleti az árengedmény.
  • Az "Anyukák továbbképzése” kedvezmény: 5000 Ft/fő engedményt biztosítunk az adott képzés árából azoknak a kismamáknak (a gyermek 3 éves koráig - a születési anyakönyvi kivonat bemutatásával igazolva), akik szeretnék kihasználni a gyermekkel otthon töltött időszakot és továbbképzési szándékkal jelentkeznek képzéseinkre.
  • Az „Álláskeresők esélye” kedvezmény: 5000 Ft/fő engedményt biztosítunk minden álláskereső számára (az illetékes Munkaügyi Központ által kiadott, a tanfolyam kezdési időpontjához viszonyított 10 napnál nem régebbi határozattal igazolva), hozzájárulva ezzel is ahhoz, hogy az álláskeresők és munkanélküliek a nálunk szerzett szakmával vagy képesítéssel növeljék az elhelyezkedési esélyeiket.
  • Az "Öregdiák" kedvezmény: A kedvezmény azt a magánszemélyt illeti, aki korábban már a SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft-t választotta továbbképzési szándékkal, vagyis bizonyíthatóan legalább egyszer már részt vett az intézményünk által szervezett szakmai-, egyéb szakmai-, nyelvi- vagy egyéb jellegű képzéseink valamelyikén. Minden visszatérő "Öregdiák" 5000 Ft/fő árengedményt kap az általunk szervezett képzés díjából.
  • "Utazási" kedvezmény: A kedvezmény azokat a képzéseinkre járó hallgatóinkat érinti, akik nem a tanfolyamnak helyt adó városban élnek, így a hagyományos költségek (képzési díj, vizsgadíj, egészségügyi alkalmassági, stb.) mellett az utazással összefüggő kiadásokkal is számolniuk kell. Számukra, megkönnyítendő a tanfolyamon való részvételt 5000 Ft/fő árengedményt adunk az általunk szervezett képzés díjából.
  • Rugalmas részletfizetési lehetőség: A tanfolyamok díja (képzési és a vizsgadíj) kis összegű havi részletekben is befizethető. A havidíj ütemezését minden esetben a képzésre járó hallgatókkal egyeztetve úgy alakítjuk ki, hogy lehetőleg minden naptári hónapra jusson egy-egy részlet. Fontos tudnivaló, hogy a fentebb ismertetett kedvezmények csak az utolsó (havi) részlet törlesztésekor vehetők igénybe. A képzési díj részletetekben történő befizetésének ütemezését - a részletek számát és nagyságát - mindig az adott tanfolyam hossza és időtartama határozza meg.
  • Az egyes kedvezmények nem összevonhatóak! Egy jelentkező egy képzéssel kapcsolatban csak egy kedvezményt vehet igénybe! Az egyes képzéseken elérhető és igénybe vehető kedvezményekkel kapcsolatban érdeklődjön az ügyfélszolgálatunkon!

 

 

Kedvezmények cégek, vállalatok számára

  • Céges megrendeléseknél lehetőség van egyedi árajánlat kialakítására, amely rugalmasan alkalmazkodik a megrendelő által támasztott igényekhez.
  • Ha egy adott cégtől nagyobb létszámban érkeznek jelentkezők egy-egy képzésre, akkor az adott képzés díjával kapcsolatban további engedményekre van lehetőség.
  • A céges kedvezmények és egyedi árajánlatokkal kapcsolatban keressenek minket elérhetőségeinken további egyeztetés céljából!

 

 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!