Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

Bővebb felvilágosításért, a részvétel feltételeiért vagy a jelentkezésért
keress minket az elérhetőségeinken!

 

Az új SIMONINFO-s honlapunk hamarosan elérhető. Még egy kis türelmet kérek, mert előfordulhat, hogy bizonyos funkciók nem elérhetők  a  jelenleg élő weblapunkon, plusz a frissítéseket sem a szokott módon reagáljuk le. A visszajelzéseket köszönjük szépen, igyekszünk aktualizálni.

Simon Péterné Nemes Gabriella
ügyvezető

 

Keresem informatikai kollégámat, aki csapatban és egyedül is megállja a helyét! Nem keresek olyan kollégát, aki érdektelen és nem a munkaeredmény hajt, csak a munkaidő eltöltése a célja.

Szeretném szakmailag:

  • legalább 2 éves munkatapasztalatod van
  • felelősséget vállaló vagy és szívesen dolgozol számítógépen
  • webfejlesztéshez értesz (php, html, css)
  • grafikai és technikai ismereteidre tudsz támaszkodni (mail, blog, social media, stb.)
  • hírlevél/marketing automatizációs ismeretek birtokában vagy stb.

Önéletrajzodat és motivációs leveledet az alábbi emailre kérem szépen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Simon Péterné Nemes Gabriella
ügyvezető

 

 

Köszönöm, hogy velünk voltatok az idei évben! Kívánom nektek azt az érzést, hogy minden nap azzal kelsz, és azzal fekszel, hogy megvalósítod a kitűzött céljaidat!

A SIMONINFO Kft. megvalósította az idei évre kitűzött céljait, többek között a nektek köszönhető havonta induló 2-3 tanfolyamot, hiszen 40 db. képzésünkön 600-an vettetek részt a 2017-es évben.

Köszönjük, hogy velünk voltatok, nálunk tanultatok!

Hisszük, hogy nálunk nemcsak OKJ bizonyítványt, vagy Tanúsítványt kaptok vizsgáitok után, hanem azt a pluszt is - amiért dolgozunk kollégáinkkal és oktatóinkkal.

Kívánjuk, hogy a beköszönő új esztendőben,Ti is érjétek el saját sikereiteket, mind a magánéletben, mind a vállalkozásaitokban, és valósuljanak meg azok a kitűzött célok, amiért beiratkoztok egy-egy képzésünkre, tanfolyamunkra.

A 2018-as évre Sikeres Új Esztendőt Kívánunk!

SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft. ügyvezetője és csapata

 

Még az idei évben gondolunk azokra, akik jövőre szeretnének tanulni és bizonyítványt szerezni álmaik megvalósításhoz, karrierjük elindításához a Simoninfo Multimédia és Oktatási Kft-nél.

Azt találtuk ki, ha még a 2017-es évben jelentkezel Élelmiszer,- vegyiáru eladó, Gépkezelő tanfolyamok (Targoncavezető, Emelőgép-kezelő, Földmunka-rakodó és szállítógép kezelő) Irodai titkár, Közterületfelügyelő szakmai OKJ képzésekre, akkor óriási kedvezményt biztosítunk a képzési díjból az első 5 főnek jelentkezéskor képzésenként.

Várjuk Jelentkezésed, fordulj bizalommal hozzánk!

Simon Péterné Nemes Gabriella
ügyvezető

 

Ajándék a Karácsonyfa alá! Egy hónap múlva…

De! Most…

Utolsó 2017-es szervezés - partnerünkkel együtt - Gépkezelői Jogosítványok megszerzésére irányulva.  Jelentkezz, ha van OKJ szakmai végzettséged és még egy utolsó Hajdúböszörményi NKH-s jogosítvány belefér az idei évbe. Szép ajándék a KARÁCSONYFA alá!

Simon Péterné Nemes Gabriella
ügyvezető

 

Az ingyenes IKER 1-2 informatikai képzések 2018-ban is folytatódnak! A GINOP-6.1.2-15-2015-00001 „Digitális szakadék csökkentése” kiemelt projekt keretében finanszírozott képzések megvalósításának időszaka 2020. október 31-ig meghosszabbításra került.

Jelentkezz még most és biztosítsd helyed a 2018. januárban induló következő csoportokban!


Kérdéseidet a 20/423-3940 és az 52/227-412 telefonszámokon teheted meg. Keress bátran minket, munkaidőben mind a két elérhetőségen vagy akár hétvégén, szombati napokon a mobilunkon. Nagyon szeretjük a kérdéseket, ezért mindenkit arra biztatunk, hogy keressenek minket!

Az induló tanfolyamok települési listáit irodánkban személyesen megtekintheted, vagy keress minket, hogy lakóhelyeden is szervezzünk, 50 km-es körzetben.

Simon Péterné Nemes Gabriella
ügyvezető

 

Őszi, borongós napok sikereire büszkék vagyunk, de nagyon!!! Novemberben 7 képzésünk fejeződött be 5 OKJ szakmai és 2 informatikai tréningen. Gratulálunk a 105 fő résztvevőnek,  akik

  • Derecskén,
  • Létavértesen,
  • Hajdúböszörményben
  • Újfehértón

velünk tanultak és OKJ bizonyítványt vagy tanúsítványt szereztek "Élelmiszer-, vegyiáru eladó" OKJ munkaügyis, Gépkezelő OKJ szakmai önköltséges és IKER1 és IKER2 informatikai ingyenes tanfolyamainkon.

Gratulálunk ambiciózus, tanulni vágyó és akaró, felnőttképzésben résztvevő diákjainknak!

Örülünk sikereiteknek!

Simon Péterné Nemes Gabriella
ügyvezető

 

Kedves Honlapunkra Látogató!

Biztosan észrevetted, hogy egy ideje a megszokott friss információk és a képzési Híreink nem elérhetőek a SIMONINFO Kft. honlapján.

Ennek oka, hogy új dizájnnal és könnyen átlátható menüsorral  szeretnénk előrukkolni hamarosan, amely szuper gyorsan és hatékonyan segít a gyakori operatív kérdések tisztázásában és képzéseinkkel kapcsolatos információk megosztásában.

Hiszem, hogy vállalkozásunk úgy tud hosszútávon sikeres lenni, amennyiben biztosított a megfelelő információ áramlás, a könnyen elérhető ügyfélszolgálat, ezért irodánkban, munkaidőben személyesen és  a telefonszámainkon elérhetőek vagyunk.

Az új honlapunk megérkezéséig türelmet kérek, és a kapcsolattartás, informálás más hatékony elérési módjait ajánlom figyelmetekbe.

Célunk továbbra is a képzéseinket választók elégedettsége és a háttérből maximális támogatás nyújtása a képzéseinket Önköltséggel választók és a munkaügyis GINOP-5.2.1-15-2015-00001 Ifjúsági Garancia és GINOP-5.1.1-15-2015-00001 Út a munkaerőpiacra, valamint az NSZFH-s GINOP-6.1.2-15-2015-00001 „Digitális szakadék csökkentése” c. projektben  több száz résztvevő részére.

Kérlek, hogy kövess minket a facebookon, figyeld e-mailed, hiszen hamarosan érkezik megújult honlapunk!

Simon Péterné Nemes Gabriella
SIMONINFO Kft.
Ügyvezető

 
További cikkeink...

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!