Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

Még az idei évben gondolunk azokra, akik jövőre szeretnének tanulni és bizonyítványt szerezni álmaik megvalósításhoz, karrierjük elindításához a Simoninfo Multimédia és Oktatási Kft-nél.

Azt találtuk ki, ha még a 2017-es évben jelentkezel Élelmiszer,- vegyiáru eladó, Gépkezelő tanfolyamok (Targoncavezető, Emelőgép-kezelő, Földmunka-rakodó és szállítógép kezelő) Irodai titkár, Közterületfelügyelő szakmai OKJ képzésekre, akkor óriási kedvezményt biztosítunk a képzési díjból az első 5 főnek jelentkezéskor képzésenként.

Várjuk Jelentkezésed, fordulj bizalommal hozzánk!

Simon Péterné Nemes Gabriella
ügyvezető

 

Ajándék a Karácsonyfa alá! Egy hónap múlva…

De! Most…

Utolsó 2017-es szervezés - partnerünkkel együtt - Gépkezelői Jogosítványok megszerzésére irányulva.  Jelentkezz, ha van OKJ szakmai végzettséged és még egy utolsó Hajdúböszörményi NKH-s jogosítvány belefér az idei évbe. Szép ajándék a KARÁCSONYFA alá!

Simon Péterné Nemes Gabriella
ügyvezető

 

Az ingyenes IKER 1-2 informatikai képzések 2018-ban is folytatódnak! A GINOP-6.1.2-15-2015-00001 „Digitális szakadék csökkentése” kiemelt projekt keretében finanszírozott képzések megvalósításának időszaka 2020. október 31-ig meghosszabbításra került.

Jelentkezz még most és biztosítsd helyed a 2018. januárban induló következő csoportokban!


Kérdéseidet a 20/423-3940 és az 52/227-412 telefonszámokon teheted meg. Keress bátran minket, munkaidőben mind a két elérhetőségen vagy akár hétvégén, szombati napokon a mobilunkon. Nagyon szeretjük a kérdéseket, ezért mindenkit arra biztatunk, hogy keressenek minket!

Az induló tanfolyamok települési listáit irodánkban személyesen megtekintheted, vagy keress minket, hogy lakóhelyeden is szervezzünk, 50 km-es körzetben.

Simon Péterné Nemes Gabriella
ügyvezető

 

Őszi, borongós napok sikereire büszkék vagyunk, de nagyon!!! Novemberben 7 képzésünk fejeződött be 5 OKJ szakmai és 2 informatikai tréningen. Gratulálunk a 105 fő résztvevőnek,  akik

  • Derecskén,
  • Létavértesen,
  • Hajdúböszörményben
  • Újfehértón

velünk tanultak és OKJ bizonyítványt vagy tanúsítványt szereztek "Élelmiszer-, vegyiáru eladó" OKJ munkaügyis, Gépkezelő OKJ szakmai önköltséges és IKER1 és IKER2 informatikai ingyenes tanfolyamainkon.

Gratulálunk ambiciózus, tanulni vágyó és akaró, felnőttképzésben résztvevő diákjainknak!

Örülünk sikereiteknek!

Simon Péterné Nemes Gabriella
ügyvezető

 

Kedves Honlapunkra Látogató!

Biztosan észrevetted, hogy egy ideje a megszokott friss információk és a képzési Híreink nem elérhetőek a SIMONINFO Kft. honlapján.

Ennek oka, hogy új dizájnnal és könnyen átlátható menüsorral  szeretnénk előrukkolni hamarosan, amely szuper gyorsan és hatékonyan segít a gyakori operatív kérdések tisztázásában és képzéseinkkel kapcsolatos információk megosztásában.

Hiszem, hogy vállalkozásunk úgy tud hosszútávon sikeres lenni, amennyiben biztosított a megfelelő információ áramlás, a könnyen elérhető ügyfélszolgálat, ezért irodánkban, munkaidőben személyesen és  a telefonszámainkon elérhetőek vagyunk.

Az új honlapunk megérkezéséig türelmet kérek, és a kapcsolattartás, informálás más hatékony elérési módjait ajánlom figyelmetekbe.

Célunk továbbra is a képzéseinket választók elégedettsége és a háttérből maximális támogatás nyújtása a képzéseinket Önköltséggel választók és a munkaügyis GINOP-5.2.1-15-2015-00001 Ifjúsági Garancia és GINOP-5.1.1-15-2015-00001 Út a munkaerőpiacra, valamint az NSZFH-s GINOP-6.1.2-15-2015-00001 „Digitális szakadék csökkentése” c. projektben  több száz résztvevő részére.

Kérlek, hogy kövess minket a facebookon, figyeld e-mailed, hiszen hamarosan érkezik megújult honlapunk!

Simon Péterné Nemes Gabriella
SIMONINFO Kft.
Ügyvezető

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánk 2017. augusztus 14. és 20. között
szabadság miatt zárva tart, ezért az ügyfélfogadás szünetel!

2017. augusztus 21-tõl változatlan nyitva tartással és ügyfélfogadási idővel
állunk szíves rendelkezésükre!

 

Tanulni sosem késő!

Szeretnél egy profittermelő új szakmát?
Debrecenben Tűzvédelmi előadó és Tűzvédelmi főelőadó képzések indulnak. Jó helyen jársz, amennyiben célul tűzted ki TŰZVÉDELMI ISMERETEID szakmai fejlesztését és bővítését.

Miért nagyszerűek a képzések?
A bizonyítvány megszerzésével semmi nem áll utadba, hogy profi szakemberként dolgozhass.

Társasház - kezelők, közös képviselők!
Az új jogszabályi előírásoknak (2016. január 1-től módosult a 30/1996. (XII. 6.) BM rendelet) megfelelnek a társasházak? A társasházak tűzvédelmi házirendjének, tűzvédelmi szabályzatainak elkészítése, tűzvédelmi eszközök (tűzoltó készülékek, nedves fali tűzcsapok, száraz felszálló vezetékkel kialakított fali tűzcsapok, tűzjelző rendszerek, hő- és füstelvezető rendszerek, stb) időszakos karbantartásainak felülvizsgálatai rendben vannak?

Simon Péterné Nemes Gabriella
SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft.
20/423-3940

 

Készen állsz fejleszteni és bővíteni TŰZVÉDELMI ISMERETEID, hogy profi szakember váljon belőled?

TŰZVÉDELMI ELŐADÓ OKJ bizonyítványodba befektetett időd/energiádat még hatékonyabbá akarod tenni?

Amennyiben igen, akkor 2017. április 6-án itt a helyed a TANFOLYAMINDÍTÓ megbeszélésen Debrecenben. Részletekért olvass tovább…

Bővebben...

 

Tarts velünk a havonta induló INGYENES informatikai tanfolyamainkon
Újfehértó, Téglás, Balmazújváros, Hajdúdorog, Hajdúnánás, Hajdúböszörmény
településeken!

Egy rendkívül hasznos és gyakorlati tanításokat tartalmazó tanfolyamra invitálunk benneteket!

A legjobb az, hogy INGYEN van!

Hogyan jelentkezhetsz?

Bővebben...

 

2017. március 1-ei kezdéssel a Debreceni Közterület Felügyeleten (4026 Debrecen, Bem tér 14.) újabb Közterület-felügyelő OKJ 52 861 05 képzés indul cégünk szervezésében.

A közhiedelemmel ellentétben a Közterület-felügyelőknek NEM BÍRSÁGOLÁS a célja, hanem a SZABÁLYSÉRTÉSEK MEGELŐZÉSE, megakadályozása, illetve a nem jogkövető állampolgárokkal szemben a vonatkozó JOGSZABÁLYOK szigorúbb szankcióinak ALKALMAZÁSA.

Bővebben...

 
További cikkeink...

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!