Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

A SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft. 2004 évétől felnőttképzési intézmény. Fő profilunk a kezdetektől az oktatás, azonban később az évek során a kihívásoknak megfelelve folyamatosan bővítettük a szolgáltatásaink körét.

Az elmúlt évek igazoltak bennünket, mert az eltelt 10 évben

 • Több mint száz tanfolyamot bonyolítottunk le önállóan, vagy alvállalkozóként partnereinken keresztül.
 • Együttműködtünk több Európai Uniós projektben önkormányzatokkal, mikro-és kisvállalkozásokkal, civil szerveződésekkel.
 • Kb. 40 cég döntött úgy, hogy nálunk regisztrálja domain nevét és ránk bízza annak kezelését.
 • Nagyjából 30 cég/domain esetében a weblap elkészítésével is minket bíztak meg. (ezek egy része a referenciáknál megtekinthetők)
 • 2005 óta internetes webáruházat működtetjük a www.hazhozmegyunk.hu oldalon.
 • Pályázatok megírását és lebonyolítását vállaljuk rugalmasan, teljes körűen és megbízhatóan.
 • 2014. júniustól a SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft. az E-000407/2014 nyilvántartásba vételi számon bejegyzésre került az engedéllyel rendelkező felnőttképző intézmények nyilvántartásába, így megfelelünk a 2013. szeptember 1-jén hatályba lépett a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. Törvényi előírásnak.
 • 2014. júliustól bevezettünk egy felnőttképzési minőségbiztosítási keretrendszert, hogy felnőttképzési tevékenységünket - a korábbi évekhez hasonlóan és megszokott minőségében folytathassuk.
 • Folyamatosan keressük az utat a humán értékek közvetítésére. Társadalmi szerepvállalással a kezdeti évektől támogatjuk szolgáltatásainkkal az Alapítványokat, Egyesületeket. Erről nyilvántartást vezetünk. A civil kezdeményezéseket és magán személyeket a Sport, Ifjúság, Környezet-és állatvédelem, Gyermekek és oktatás, valamint a Kultúra területeken támogatjuk szolgáltatásainkkal.
 • Vállalkozásunk megfelel a 21. század egyedi igényeinek, követelményeinek, rugalmasak és megbízhatóak vagyunk.
 • 10 éves tapasztalattal, referenciákkal és szakmai háttérrel rendelkezünk.
 • Az oktatáshoz szükséges tárgyi feltételeket a lehetőségeinkhez mérten, magas szinten biztosítjuk. (35 db számítógép, projektor, saját, kidolgozott jegyzetek, stb.)

A SIMONINFO küldetése: Megbízható szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. A mindennapok kihívásainak eleget tenni, úgy, hogy megvalósítható és bevállalható Minőségpolitikát alkalmazzunk, nemcsak az oktatás, hanem szolgáltatásaink minden területén. Sikerünk kulcsát abban látom, hogy folyamatosan képezzük magunkat, nyitottak vagyunk a változó világ rezdüléseire, tiszteljük és megbecsüljük ügyfeleinket.

SIMONINFO jövőképe: a legmagasabb minőségben ár/érték arány biztosítása, a legkeresettebb Felnőttképzési intézményként térségünk képzési szolgáltatásait kielégíteni, a piacon helytállni és tovább bővíteni infrastruktúránkat.

SIMONINFO értékei: Megbízhatóak és becsületesek vagyunk. Ígéreteinket betartjuk. Tiszteljük ügyfeleinket. Látjuk a problémát - ami egy munkáltatót, vagy egy álláskeresőt foglalkoztat – és  legjobb tudásunk szerint segítünk, hogy megoldást találjunk. Kollégáim és jómagam magas teljesítményt nyújtunk és elkötelezettek vagyunk ügyfeleink felé.

Tisztelettel:
Simon Péterné Nemes Gabriella
Tulajdonos/Ügyvezető

 


 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!