Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Minőségbiztosítási keretrendszer

Célunk megfelelni a hatályos jogszabályi és szakmai előírásoknak. Ennek előfeltétele az általunk biztosított tevékenységek szabályozott, ellenőrzött és felügyelt végrehajtása.


A SIMONINFO Kft. a 2013.évi LXXVII. törvény a Felnőttképzésről, a 393/2013. (XI.12.) Korm. rendelet az engedélyezési eljárásról, az 58/2013. (XII.13.) NGM rendelet a felnőttképzési minőségbiztosítási keretrendszerről rendeleteknek való megfelelések szerint, a Felnőttképzők Szövetsége által kidolgozott minőségbiztosítási rendszert működteti.

Felnőttképzők Szövetsége által kiadott Igazolás alapján cégünk jogosult a kidolgozott Minőségbiztosítási Rendszert alkalmazni.

Egyedi azonosító szám: FVSZ:MIR:054


A 393/2013. (XI.12.) Korm. rendelet 17.§ (1) bekezdés alapján kidolgozott minőségcélok képzésenként és indokolással ellátva.


Intézményünk törekszik arra, hogy a hozzánk érkező jelentkezők, érdeklődők és a már beiratkozott résztvevők számára pontos és naprakész információkkal szolgáljon. Az ügyfélszolgálati tevékenység legfontosabb feladata, hogy az érdeklődők, megrendelők megfelelő objektív felvilágosítást kapjanak az aktuális képzési ajánlatainkról.


 

 

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome