Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

SPORT

Gajdán Tai Qi Sport Egyesület
Cégünk számára fontos, hogy felhívjuk az emberek, de legfőképpen a fiatalok figyelmét az egészséges életmódra, az egészség megőrzésére. Ennek egyik kiváló módja a taj csí, mint harcművészet gyakorlása. Szponzorációs megállapodás keretében támogatjuk a helyi Gajdán Tai Qi harcművészeti egyesületet, ahol bárki számára - nemtől és kortól függetlenül - lehetőség nyílik a rendszeres testmozgásra a Gajdán András vezette foglalkozások alkalmával.

2010. december 17-én került sor a SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft és a Gajdán Tai Qi Sport Egyesület közötti szponzorációs megállapodás megújátására. Simon Péterné Nemes Gabriella ügyvezető asszony és Gajdán András a sportegyesület vezetője ünnepélyes keretek ismertették az elmúlt évek gyümölcsöző együttműködésének eredményeit, és vázolták fel a további közös célokat, terveket. A találkozó zárásaként mindketten kézjegyükkel látták el a 2011-es évre szóló szponzorációs megállapodást, biztosítva ezzel a SIMONINFO Kft. és a Gajdán Tai Qi Sport Egyesület további sikeres kapcsolatát.

A megállapodás aláírása után a SIMONINFO KFT. ajándékcsomaggal kedveskedett a jelenlévő sportolóknak és érdeklődőknek.

KULTÚRA

X. Jazz-Blues Jamboree (2010. május 28.)
Cégünk a kultúrális élet, és hagyományok megőrzésének elkötelezett támogatója, ezért kiemelt célunk, hogy lehetőségeinkhez mérten támogassunk minden olyan régiónkhoz kapcsolódó eseményt, rendezvénytént amelynek célja a kultúrális élet fenntartása, népszerűsítése. A Jazz-Blues Jamboree története 2001-ben kezdődött, és idén már a jublileumi 10. alkalommal kerül megrendezésre Hajdúböszörményben. A koncertek a városközpontban található patinás környezetben, a Hajdúsági Múzeum díszudvarán zajlanak. Ez a hangulatos környezet és a szép akusztika páratlan zenei élményt nyújt a látogatóknak. A SIMONINFO KFT. szponzorként próbál segíteni abban, hogy e fiatal, de máris hagyományosnak mondható helyi esemény lebonyolítása idén is sikeres legyen.

A X. Hajdúdorogi Művésztelep
dr. Nagy Márta - bizantinológus, egyetemi docens előadására, melynek címe: "A keleti és a nyugati keresztény művészet" Az előadás helye: a hajdúdorogi gimnázium kápolnája Ideje: 2010. július 1. (csütörtök) 16:00 óra. Az előadást a SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft (Hajdúböszörmény) támogatta.

 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!