Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

SPORT

VII. Harcművészet és Életmód Fesztivál

 

Sikeres világbajnoki szereplés

Részlet a www.gajdantaiqi.hu weboldalról:

"2012. febr. 3, 4 és 5-én a Tököli Városi Sportcsarnokban került megrendezésre a Kempó Világbajnokság - X. Juhász Ferenc Emlékverseny, ahol 16 ország 400 versenyzője jelent meg. Mivel ez nyílt bajnokság volt, más harcművészeti stílusok is képviseltették magukat.

27 különböző harcművészeti stílus 67 csapata jött el. A különböző versenyszámokban összesen 623 nevezést adtak le. A Hajdúböszörményi Gajdán Tai Qi SE csapata is részt vett a megmérettetésen. Sifu Gajdán András az egyesület vezetője 9 fővel érkezett. A három napos verseny ideje alatt öt páston folyt a küzdelem. A verseny főszervezője, Shihan Lovász Gábor 6. danos mester nagyon profi módon gondoskodott arról, hogy gördülékenyen lebonyolódjon az esemény. Az hajdúböszörményi egyesület 1 első, 2 második, 2 harmadik és 3 negyedik helyezéssel tért haza.

Versenyzők: Kiss Ferenc I., Drén Hanna II., IV., Forgács Zsófia III., Apró Anikó, Gellén Amanda, Molnár László IV., Dani Sándor IV., Stefán Attila III., Sifu Gajdán András II."

Az egyesület vezetője ezúton szeretné megköszönni a támogatást, hogy eljuthattak és résztvehettek a versenyen Kiss Attila Polgármester Úrnak, a SIMONINFO Kft-nek, akik egész éves munkájukat is segítik és a mybecool internetes oldalnak!

 

 

I. Hajdúsági Expo - Traktorhúzó Európa Kupa, Ipari és Mezőgazdasági Gépkiállítás és Termékbemutató


 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!