Hungarian (formal)English (United Kingdom)

KULTÚRA

Cégünk lehetőségeihez mérten támogat minden olyan kezdeményezést, amelynek fő célja a fiatalok oktatásának segítése, könnyítése. Többek között ezért is támogatjuk a 2016-os évben 30 000 Ft-os adományunkkal a hajdúböszörményi "Minden jó könyv egy-egy tanítója a nemzetnek" (Gárdonyi) Alapítványt.

Az alapítvány a Hajdúböszörményi Bocskai István Gimnázium taneszközeinek fejlesztését, a könyvári állomány bővítését és a diákjóléti kiadásokat támogatja, továbbá fontos célja, hogy segítse a Gimnázium diákjainak nyelvi képzését, az idegen nyelv oktatásának korszerűsítését. A gimnázium három külföldi iskolával tart fenn kapcsolatot, hogy cserediák-programokkal segítse elő tanulói nyelvtudásának fejlesztést. A külföldi diákokkal élő kapcsolatban fejlődik a fiatalok kommunikációs képessége, motivációja, biztosabbá és spontánabbá válik nyelvhasználata.

Az Alapítvány segítségével a gimnáziumba Angliából, Németországból és Lengyelországból is érkeznek diákok, akik a böszörményi gimnazistákkal közös projektben vesznek részt, melyet a nyelvgyakorlás mellett kreatív programok töltenek ki. Évről évre közel száz diák között teremt kapcsolatot a kontinens négy országából.

 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!