Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

Vállalkozói-szakmai érdekképviselet

Cégek és nonprofit szervezetek részére

Tevékenységi körünk részét képezi a szakmai-és vállalkozói érdekképviselet. Ebből kifolyólag vállaljuk naprakész tájékoztatás nyújtását - elsősorban a környék, valamint az ország más régióiban működő vállalkozói-és társadalmi szervezetek számára, amelyek lehetőséget látnak tevékenységük fejlesztésének kiterjesztésében az informatika által nyújtott lehetőségekben. Ennek keretében biztosítjuk, hogy a különböző cégek megfelelően informálva legyenek a kínálkozó pályázati lehetőségekről, illetve igény esetén az aktuális pályázatok elkészítését, mindezek mellett természetesen folyamatosan tájékoztatjuk a számukra lényeges, tevékenységüket befolyásoló időszerű hírekről, eseményekről.

Ennek megvalósításaként folyamatos kapcsolatfelvételt, illetve kapcsolattartást biztosítunk közvetlen és közvetett úton a különböző társadalmi és gazdasági szervekkel.

Marketing szaktanácsadás

Marketing terv készítése vállalkozások számára

Pályázatírás

Természetes személyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások számára megpályázható vissza nem térítendő támogatások lehívása. Vállaljuk a magyar és uniós pályázatok nyomon követését, teljes körű menedzselését, a kiindulási ötlettől kezdve a pályázati anyag elkészítésén át, a nyertes projekt megvalósításáig.

 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!