Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

Szakmai képzések, tréningek és egyéb tanfolyamok szervezése és lebonyolítása

Mint az közismert, a 2013. szeptember 1-jén hatályba lépett a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény értelmében felnőttképzési tevékenységet 2013. szeptember 1. után csak és kizárólag a felnőttképzési tevékenység engedélyezése során kapott felnőttképzési nyilvántartási számmal rendelkező cég végezhet.

Azért, hogy cégünk a SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft. a felnőttképzési tevékenységét továbbra is a korábbi években megszokott minőségben folytathassa, intézményünk 2014. májusában elindította a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatalnál (korábbi nevén a Nemzeti Munkaügyi Hivatalnál) a felnőttképzési nyilvántartásba kerüléshez szükséges eljárást. Az NSZFH lefolytatta a helyszíni ellenőrzéssel egybekötött átfogó vizsgálatot, melynek során mindent a törvényi előírásoknak megfelelően talált és 2014. júniusában a SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft. az E-000407/2014 nyilvántartásba vételi számon bejegyzésre került az engedéllyel rendelkező felnőttképző intézmények nyilvántartásában. (Az engedély 2014. június 20-tól határozatlan időre, visszavonásig érvényes.)

Nyilvántartási számmal rendelkező képzéseink

Cégünk felnőttképzési engedélyezése és a felnőttképzési nyilvántartási számának megszerzése csak egy hosszú folyamat első lépcsőfoka. Célunk 2015-ben is, hogy olyan képzéseket indítsunk egy-egy meghatározott célcsoport számára, amellyel a résztvevők növelhetik elhelyezkedési esélyeiket, vagy megtarthatják a jelenlegi munkahelyeiket, esetleg pont a nálunk szerzett szakmával legyenek képesek munkakört és munkahelyet váltani. Ahhoz, hogy ezekben segíthessünk, intézményünk után a képzési kínálatunkban szereplő szakmai, egyéb szakmai, informatikai, nyelvi és egyéb képzéseinket is folyamatosan engedélyeztetjük.

Erőforrásainkhoz mérten a nyilvántartási számmal rendelkező képzéseink száma hónapról hónapra dinamikusan növekszik, a kínálatunkba a mindenkori igényeknek megfelelően folyamatosan kerülnek be az újabb és újabb tanfolyamok és képzések.

A nyilvántartási számmal rendelkező képzéseink ismertetői a Felnőttképzés menü – Képzés ismertetők menüpontja alatt érhetőek el. Ezen kívül az összes engedélyezett és nyilvántartási számmal rendelkező képzésünk képzési programja megtekinthető személyesen hétfőtől-péntekig ügyfélfogadási időben az intézményünk ügyfélszolgálati irodájában.

Érdemes havonta legalább egyszer szétnézni az aktuális képzési kínálatunk között!

 

Tisztelettel,

Simon Péterné Nemes Gabriella
ügyvezető

 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!