Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Pályázataink

tamop-0054

HírlevélHTML formátum?

Egy mai XXI. századi vállalatnak, vállalkozásnak vagy szervezetnek a működéséhez feltétlenül szüksége van reklámra. Ezek variációja ezernyi, a szórólapoktól, az újságokon keresztül egészen a médiáig. Ami közös bennük, hogy mindegyik módszer sok pénzbe kerül, amelyeket esetenként/megjelenésekként kell kifizetni. Ezek a módszerek rendszerint korlátozottak a szolgáltató (hirdetési felületek nagysága, tévéreklámok maximális ideje stb.) által.

Mivel a mai világban szinte minden otthonban és munkahelyen található internetelérés, melynek előnyeit az emberek egyre nagyobb számban használják ki. A mai társadalom eljutott arra a szintre, hogy többet használja az internetet információszerzésre, mint a régi korok nyomtatott termékeit. Az internet segítségével villámgyorsan juthat információhoz a felhasználó. Ezért minden olyan vállalatnak, vállalkozónak vagy egyéb szervezetnek, aki szeretné tartani a lépést a korral és társadalmi fejlődéssel, előbb utóbb szüksége lesz egy weboldalra. Egy olyan területre az interneten, amely berkein belül bemutathatja cégét, vállalkozását, termékeit, partnereit, szolgáltatásait, és még ezernyi más és más információt bocsájthat közre. Csak a fantázia szabhat határt.

Ezeket az adatokat, információkat tartalmazó oldalakat csak egyszer kell elkészíteni, melyet utána már csak frissítgetni kell az aktualitásokkal. Az így közzétett információkat utána a világon bárhol és bárki elérheti, és mindezt az offline médiumok hirdetési tarifáinak a töredékéért. Internetes keresők kutatnak a nap 24 órájában, hogy a gép előtt ülő felhasználók megkapja a kívánt információt. Ezek az információk lehet hogy az Ön weboldaláról kerülnek elé, ahonnan már csak egy lépés a kapcsolatfelvétel, és egy esetleges, mindkét fél számára gyümölcsöző együttműködés.

Lássuk az internetes weboldalak előnyeit:

  • "korlátlan reklámterületet"
  • vállalkozását részletesebben be tudja mutatni egy weboldalon, mint egy offline médiában.
  • folyamatosan friss információk, akár napi aktualitással
  • új, olyan területeken is ismertté teheti cégét, amelyre eddig nem volt lehetősége
  • Folyamatosan, és lényegesen olcsóbb kapcsolattartás a partnereivel és ügyfeleivel.
  • A weboldalakon interaktív elemekkel felmérheti ügyfelei igényeit, vagy véleményét

 


 

 

jelentkezesi lap

Tisztelt Érdeklődő!

Weblapunkon multimédiás tevékenységeink mellett a felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat is ajánljuk szíves figyelmébe.

Simon Péterné
Nemes Gabriella

ügyvezető

 

welcome

Már Facebookon is!