Felnőttképzést kiegészítő tevékenységek

A SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft., mint felnőttképzési intézmény a képzésekhez kapcsolódóan az alábbi felnőttképzést kiegészítő tevékenységeket nyújtja a tanfolyamokra jelentkező és azon résztvevő felnőttek számára:

  • Előzetes tudásszint-felmérés
  • Elhelyezkedési tanácsadás
  • Álláskeresési technikák

Előzetes tudásszint felmérés

Az előzetes tudásszint felmérés célja a jelentkező korábban megszerzett ismereteinek, készségeinek és gyakorlati tapasztalatainak értékelése, amelynek eredményeként a követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól az adott képzésre jelentkező felmenthető. Az előzetes tudásszint felmérés történhet írásban, szóban, vagy akár gyakorlati formában is, melynek értékelését és elbírálást szakmailag felkészült oktatóink végzik, valamint ők tesznek javaslatot a beszámíthatóságra is. A képzéseinkre beiratkozott hallgatók a szolgáltatást díjmentesen vehetik igénybe.

Elhelyezkedési tanácsadás

Az elhelyezkedési tanácsadás célja, hogy a képzéseinken résztvevők számára biztosítsa mindazokat az ismereteket és információkat, amelyek segítségével egy adott képzés elvégzése után hallgatóink minél hatékonyabban, a lehető legrövidebb idő alatt megtalálhatják új álláshelyüket. A tanácsadás során hallgatóink jobban megismerhetik az általuk választott szakma sajátosságait, a megszerzett képesítéssel jellemzően betölthető munkaköröket, valamint elhelyezkedési lehetőségeiket. A képzéseinkre beiratkozott hallgatók a szolgáltatást díjmentesen vehetik igénybe.

Álláskeresési technikák

Az álláskeresési technikák szolgáltatásunk célja, hogy a résztvevők olyan ismereteket sajátítsanak el, melyek segítségével hatékonyabban tudnak érvényesülni a munkaerőpiacon. A kurzus során hallgatóinkat hasznos álláskeresési tanácsokkal és taktikákkal látjuk el, melyek birtokában képesek lesznek információkat szerezni képesítésüknek megfelelő álláslehetőségekről, elkészíteni saját önéletrajzukat és motivációs levelüket, valamint hatékonyan kommunikálni az állásinterjúk alkalmával. A képzéseinkre beiratkozott hallgatók a szolgáltatást díjmentesen vehetik igénybe.

A Felnőttképzést kiegészítő tevékenységek igénybe vehetők a SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft. oktatótermében, irodájában, illetve igény és megegyezés szerint a szolgáltatást igénybe vevő által megjelölt helyszínen.

A tevékenység mindig megegyezés szerinti időpontban és helyszínen valósul meg. A felnőttképzésbe vont ügyfelek esetében ez általában közvetlenül a képzést megelőzően vagy közvetlenül utána. A felnőttképzésbe vont ügyfeleknek a képzés idejében automatikusan felajánljuk, beépítjük.

Konkrét érdeklődés vagy igény esetén kérjük, forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account

A simoninfo.hu is használ cookie-kat, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletek... Bezár