MÁR kiskorában is csodálva nézte a nagy munkagépeket?

Már kiskorában is csodálva nézte az óriási, dübörgő munkagépeket, és ez az érzés nem kopott meg felnőttkorra sem? Ráadásul: még most is imádja a műszaki dolgokat? Akkor, jól sejtjük, hogy érdekeli a következő GÉPKEZELŐ tanfolyamunk kezdése: 2018.06.14. 17.00 óra!
Július közepére már garantáljuk az OKJ bizonyítványát! Ráadásul a nyári vakációra való tekintettel most extra kedvezményes áron minden Targonca, Földmunka – rakodó - szállító és Emelőgépkezelő képzésre jelentkezőt megajándékozunk: 2 000 Ft/fő áron egy Teherkötöző képzéssel. Ez olyan Bónusz, amilyen még nem volt soha nálunk, és amely Teherkötöző képzés teljes értéke 12 000 Ft/ fő.
Mit szükséges tennie? Jelentkezési lapot kitölti, az orvosi alkalmasságit időre beszerzi és min. 8 ált. bizonyítványával, mint a képzés megkezdésnek egyik feltételével: részt vesz képzésünkön! Keressenek minket elérhetőségeinken, hogy ajánlatunkat írásban/ szóban is megerősítsük!

Gépkezelő képzések 2018.06.14-én

Még csak alig 1 hét telt el az utolsó gépkezelő vizsga óta ( májusban 5 is megvalósult belőle), mégsem dőlünk hátra, és tesszük karba a kezünket. Új lendülettel szervezzük a következő Gépkezelő képzéseket.
A Targonca, Földmunka – rakodó - szállító és  Emelőgépkezelő tanfolyamindítás dátuma: 2018.06.14. du-án 17.00 óra. Az érdeklődőket szeretettel várjuk ügyfélszolgálatunkon a jelentkezés feltételeiről.

Íme, itt a SIMONINFO honlapja!

Először is, köszönjük, hogy türelmesen vártatok az új SIMONINFO-s honlapra. Örülünk, hogy amit ígértünk, az mind teljesíteni tudjuk és az új dizájn és struktúra segítségével még jobban tudjuk a munkánkat végezni. Bíztatunk benneteket, hogy jelezzétek, ha hibát észleltek, ha nem egyértelmű valami a honlapunk kapcsán, hiszen nekünk ez az egyik legfontosabb kommunikációs eszközünk. Visszajelzéseiteket előre is köszönjük! Célunk, hogy az új Simoninfo-s honlap segítségével felnőttképzési szolgáltatásunkat még hatékonyabban tudjuk végezni, még több információval tudjunk szolgálni képzéseink iránt érdeklődőket.

Májusi kínálatunk

Még nem késő jelentkezni!

Április elején induló képzéseink:Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account

A simoninfo.hu is használ cookie-kat, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletek... Bezár