Bejelentkezés

Bejelentkezés

Csatlakozzon a szeptemberben induló képzéseinkhez!

tanfolyam2018osz

Mindig is szerette volna önállóan használni a számítógépét, az internetet, az okostelefonját, a levelező programját, a különféle kereskedelmi portálokat, esetleg az ügyfélkaput vagy éppen a Facebookot, de nem volt aki segítsen, aki megtanítsa és elmagyarázza annak működését? Válasszon minket és mi segítünk!

Iratkozzon be a szeptemberben ismét elinduló GINOP 6.1.2-15 kiemelt projekt keretein belül szervezett INGYENES INFORMATIKAI képzéseinkre! Garantáljuk, hogy szaktanáraink segítségével a tanfolyam elvégzése után már nem kell a családra vagy az ismerőseire várni, önállóan fog mindent intézni a saját számítógépén!

A számítógép, az internet és az okostelefonok világát megismertető ingyenes informatikai képzések mellett várjuk azon érdeklődőket is, akik főleg SZAKMAI jellegű továbbképzésen szeretnének részt venni. A piacképessége miatt rendkívül népszerű gépkezelő ((targonca, emelő-, földmunka-, rakodó-, szállítógép kezelő) és élelmiszer-, vegyiáru eladó képzésünk mellett újra elindul a tűzvédelmi előadó és főelőadó, valamint a közterület-felügyelő tanfolyamunk is.

Kedvező árak, kedvezmények, részletfizetés, munkáltatóknak és cégeknek egyedi személyre szabott bónuszok!

 

A tanfolyamon való részvétel feltételeiért, illetve a jelentkezés érdekében kérjük
keressen minket elérhetőségeinken, állunk rendelkezésére!

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működésért.
Több információ itt Elfogad