Bejelentkezés

Bejelentkezés

Csatlakozzon a szeptemberben induló képzéseinkhez!

tanfolyam2018osz

Mindig is szerette volna önállóan használni a számítógépét, az internetet, az okostelefonját, a levelező programját, a különféle kereskedelmi portálokat, esetleg az ügyfélkaput vagy éppen a Facebookot, de nem volt aki segítsen, aki megtanítsa és elmagyarázza annak működését? Válasszon minket és mi segítünk!

Iratkozzon be a szeptemberben ismét elinduló GINOP 6.1.2-15 kiemelt projekt keretein belül szervezett INGYENES INFORMATIKAI képzéseinkre! Garantáljuk, hogy szaktanáraink segítségével a tanfolyam elvégzése után már nem kell a családra vagy az ismerőseire várni, önállóan fog mindent intézni a saját számítógépén!

A számítógép, az internet és az okostelefonok világát megismertető ingyenes informatikai képzések mellett várjuk azon érdeklődőket is, akik főleg SZAKMAI jellegű továbbképzésen szeretnének részt venni. A piacképessége miatt rendkívül népszerű gépkezelő ((targonca, emelő-, földmunka-, rakodó-, szállítógép kezelő) és élelmiszer-, vegyiáru eladó képzésünk mellett újra elindul a tűzvédelmi előadó és főelőadó, valamint a közterület-felügyelő tanfolyamunk is.

Kedvező árak, kedvezmények, részletfizetés, munkáltatóknak és cégeknek egyedi személyre szabott bónuszok!

 

A tanfolyamon való részvétel feltételeiért, illetve a jelentkezés érdekében kérjük
keressen minket elérhetőségeinken, állunk rendelkezésére!

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok