Bejelentkezés

Bejelentkezés

Teherkötözés tanfolyammal lett teljes a gépkezelők képzése

teherkotozohb

Augusztus 6-án szakmai szempontból rendkívül változatos és tartalmas képzési sorozat ért véget 14 gépkezelő hallgatónk számára.

Kezdődött azzal, hogy a tavaszi és kora nyári „Építő- és anyagmozgató gép kezelője” szakmai képzéseinken sikeresen vizsgázók közül sokan, közel 54-en gondolták úgy, hogy a frissen megszerzett OKJ-s szakmai végzettségeiket kiegészítik a hatósági (NKH-s) gépkezelő jogosítvánnyal és így részt vesznek partnerünk, az OK-TAT-60 Kft. által szervezett júliusi hajdúböszörményi gépkezelő hatósági vizsgán. Ezt követően 14-en úgy döntöttek, nem hagyják abba a tanulást, hanem beiratkoznak a - nem a „2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről” alapján szervezett - Teherkötözés továbbképzésünkre is, teljessé téve ezáltal a gépkezelő munkakör követelményeinek elsajátítását.

Az egynapos, a terhek és rakományok szakszerű rögzítésének alapismereteit bemutató továbbképzésünket lezáró írásbeli vizsga mindenkinek sikerült, így az OKJ-s bizonyítvány és az NKH-s gépkezelői jogosítvány mellé mindannyian megkapták a Teherkötözés tanúsítványt is. Gratulálunk mindenkinek!

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működésért.
Több információ itt Elfogad