Bejelentkezés

Bejelentkezés

Sikeres szakmai vizsgával értek véget a debreceni gépkezelői képzéseink

2018. október 12-én sikeres szakmai vizsgával zárultak az október elsején indult debreceni „Építő- és anyagmozgató gép kezelője” tanfolyamok. A kihelyezett képzéseken 16 fő vett részt, akik számára cégünk a munkáltatóval folyamatosan egyeztetve megpróbált egy olyan ütemezést kialakítani, amely messzemenőkig illeszkedett a képzettek délelőtti, délutános és az éjszakás munkabeosztásához. A közös erőfeszítésnek meglett a gyümölcse: a szakmai és a munkavállalói kompetenciák sikeres, ismeret és készség szinten történő elsajátítását követően az október 12-ei komplex szakmai vizsgán nyolc fő emelőgépkezelői, hat fő pedig targoncavezető képzettséggel lett gazdagabb.

 

Manz gepkezelo 2 20181012  Manz gepkezelo 3 20181012

 

Egy, mind a két képzésen részt vevő vizsgázó sajnos előre nem látott egészségügyi ok miatt (orvosi javaslatra) nem tudott megjelenni a szakmai vizsgán, de számára sem ért véget kudarccal a történet, hiszen a sikeres modulzáró vizsgáknak köszönhetően a következő, cégünk által szervezett gépkezelői vizsgán ő is részt tud majd venni és bízunk benne, hogy meg tudja szerezni azokat a gépkezelői végzettségeket, amelyeket a hirtelen jött egészségügyi probléma most nem tett lehetővé.

Így a sikeres vizsga utáni első munkanapon szeretnénk ismét gratulálni a frissen végzett hallgatóinknak, kívánjuk, hogy használják biztonsággal és legjobb tudásuk szerint a most megszerzett szaktudást!

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működésért.
Több információ itt Elfogad