Bejelentkezés

Bejelentkezés

Novemberben ismét „Építő- és anyagmozgató gép kezelője” szakmai tanfolyamok!

Az ünnepi hosszú hétvégét követően, november első hetében ismét elindulnak az „Építő- és anyagmozgató gép kezelője” szakmai tanfolyamaink! A TARGONCAVEZETŐ, EMELŐGÉPKEZELŐ és FÖLDMUNKA-, RAKODÓ- ÉS SZÁLLÍTÓGÉP KEZELŐ képzések ütemezéseinek kialakításánál az őszi időjárás mellett messzemenőkig alkalmazkodtunk a munkáltatói és hallgatói igényekhez is, ezért

  • az elméleti órákat heti 2-3 alkalommal, hétköznap délutánonként 17:00 órától,
  • a gyakorlati órákat pedig hétvégén, 09:00 órától

tartjuk meg. A szakmai vizsgára november 23-án kerül sor, még az esetleges téli zord időjárás beköszönte előtt. Gyakorlati helyszínt természetesen igény szerint biztosítunk mindenki számára.

Jelentkezési határidő: 2018. november 5. (hétfő)

20181017 targ
(Targoncavezető szakmairány)
20181017 emelo
(Emelőgépkezelő (kivéve targonca) szakmairány)
20181017 fold
(Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő szakmairány)

A szakmai vizsgát követően - hatósági vizsgaszervező partnerünk segítségével – december első heteiben segítünk hallgatóinknak a gépkezelő hatósági jogosítvány megszerzésében is. Érdemes megjegyezni, hogy a decemberi „NKH-s” hatósági vizsgához bárki csatlakozhat megfelelő szakmai „gépkezelői” végzettség és egészségügyi alkalmassági igazolás birtokában.

További információk, részvételi feltételek, pontos ütemezés, orvosi alkalmassági és egyéb fontos tudnivalókkal kapcsolatban kérjük keressenek minket elektronikus elérhetőségeinken, vagy személyesen az ügyfélszolgálati irodánkban.

-

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működésért.
Több információ itt Elfogad