Bejelentkezés

Bejelentkezés

Közterület-felügyelő képzés indul Debrecenben!

December elején ismét útjára indul a Debreceni Közterület Felügyeletnél a helyi Közterület-felügyelő (OKJ 52 861 05) szakmai képzésünk. A közhiedelemmel ellentétben a Közterület-felügyelőknek NEM a BÍRSÁGOLÁS a céljuk, hanem a SZABÁLYSÉRTÉSEK MEGELŐZÉSE, megakadályozása, illetve a nem jogkövető állampolgárokkal szemben a vonatkozó JOGSZABÁLYOK szigorúbb szankcióinak ALKALMAZÁSA.

Mindezek érdekében a pálya-, majd az egészségügyi alkalmassági vizsgálaton sikerrel teljesítő jelentkezőket közel három hónapon keresztül készítjük fel a közszolgálati feladatok maximális szintű ellátására.  Hallgatóink többek között tanulni fognak közigazgatási és jogi alapismereteket, eljárásjogi ismereteket, közlekedésrendészeti ismereteket, gazdasági alapismereteket, kommunikációt és etikát. Emellett megismerkednek az Európai Unió intézményrendszerével és annak működésével, illetve elsajátítják az elsősegélynyújtás alapvető fogásait is. Végül, de nem utolsó sorban az önvédelmi oktatások során elsajátított fogásokkal megtanulják megvédeni magukat az alkalmazás alá vont személlyel szemben, amennyiben a szituáció azt megkívánja. Természetesen a közterület-felügyelői szakmát nem lehet csak az iskolapadban elsajátítani, ezért az oktatás során mindenki szakmai terepgyakorlaton vesz majd részt, a járőrszolgálattól kezdve az ügyviteli folyamatokban történő részvételig bezárólag.

kozterulet db 007

Aki úgy érzi, hogy vonzza az egyenruhás, komoly felelősséggel járó közszolgálati munkahely, az jelentkezzen még ma a képzésünkre! A részvételhez csupán egy gimnáziumi vagy szakközépiskolai érettségi végzettségre, egy előzetes sikeres pályaalkalmassági tesztre és egy foglalkozás egészségügyi orvosi alkalmasságira van szükség.

További információk, részvételi feltételek, pontos ütemezés, orvosi alkalmassági formanyomtatvány és egyéb fontos tudnivalókkal kapcsolatban kérjük keressenek minket elektronikus elérhetőségeinken, vagy személyesen az ügyfélszolgálati irodánkban.

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működésért.
Több információ itt Elfogad