Bejelentkezés

Bejelentkezés

Hóhahó! Sikeres Luca napi Gépkezelő vizsgák!

Hó nem, csípős hideg és néha előbukkanó napsütés annál inkább jelen volt a vizsgázóinkkal a héten, 2018.12.13-án, az idei év utolsó Gépkezelőknek szervezett SIMONINFO-s OKJ vizsgán.

Luca napján reggel 8:00 órától majd 12:00 órától is vizsgáztunk és vizsgáztattunk. Ez utóbbit már az NKH-s jogosítvány megszerzésének érdekében 56 vizsgatevékenységgel partnerünkkel, az OK-TAT-60 Kft-vel együttműködve.

 

2018dec kep csop targonca    2018dec kep csop foldmunka  

    Szívből gratulálunk és büszkék vagyunk az elért sikereitekre!

Hiszen, ami nektek méltó jutalom  a megérdemelt bizonyítvány átvételével, a befektetett energiáért és a kifizetett képzési díjért, az nekünk egy nagyszerű visszajelzés, elismerés, hogy jól végezzük a munkánkat!

A Földmunkások 5,00 (ilyen max. teljesítmény még soha nem volt!) az Emelőgépesek 4,33 és a Targoncavezetők 4,42 vizsgaátlagot teljesítettek.

2018dec kep targ  2018dec kep emelo2 2018dec kep manitou

Luca napja és az idei év utolsó vizsgaidőpontja meghozta a szerencsét, amely a kiváló tananyag elsajátítással és a felkészítő tanár profizmusával ilyen jó eredményt produkált!

Gratulálunk és köszönjük, hogy velünk voltatok!

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok