Bejelentkezés

Bejelentkezés

Április közepén indul a távolléti oktatás/távoktatás!

A koronavírus-járvány megfékezését célzó kormányrendelet értelmében a veszélyhelyzet időtartama alatt kontaktórás képzés iskolarendszeren kívüli képzések esetén sem tartható, vagyis a képzések kizárólag távolléti oktatás, távoktatás formájában, digitális képzésként szervezhetőek és tarthatóak meg.

Emiatt a SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft. 2020.április 16-tól átáll a távolléti oktatásra,
vagyis kontaktmentesen, távoktatási módszerekkel tartjuk meg a képzéseinket.

2020aprilis tavok3

A képzések indulásáról és a részvételhez szükséges digitális technikai eszközök használatáról - melyek az online tanuláshoz elengedhetetlenek - örömmel adunk tájékoztatást telefonos és elektronikus elérhetőségeinken: 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
email címeken, illetve a
+36 20 423 3940, +36 52 227 412
az ügyfélszolgálati telefonszámokon.

Jelenleg is zajlik a távoktatásra való átállásunk, az új oktatási módszertan és távoktatással összefüggő megoldások kidolgozása, az oktatók és informatikus munkatársak közös tananyagfejlesztése (prezentációk, videós segédanyagok, előadások, hanganyagok, egyéb digitális felkészülést segítő anyagok, stb.). Emellett már javában teszteljük a zárt rendszerű távoktatásos rendszerünket, hogy a képzések kezdésre kiszűrjük azokat az esetleges módszertani és technikai hibákat, amelyek akadályokat gördíthetnek a távoktatásban történő eredményes részvételben.

Mi is nagyon várjuk már a kezdést!

Az otthontanulást szívből ajánljuk mindenkinek, aki a jelenlegi járványügyi vészhelyzetben otthon maradt.
Használja ki és töltse tanulással ezt a kényszerű "szobafogságot"!

Garantáljuk, hogy a hamarosan induló képzéseink tananyagegységei megértését és feldolgozását segítő ismeretanyagokkal, az oktatóinkkal és a szakmai vezetőinkkel közösen, vagyis minden erőnkkel segíteni és támogatni fogjuk.

SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft. munkatársai

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működésért.