teherkotozohbAugusztus 6-án szakmai szempontból rendkívül változatos és tartalmas képzési sorozat ért véget 14 gépkezelő hallgatónk számára.

Kezdődött azzal, hogy a tavaszi és kora nyári „Építő- és anyagmozgató gép kezelője” szakmai képzéseinken sikeresen vizsgázók közül sokan, közel 54-en gondolták úgy, hogy a frissen megszerzett OKJ-s szakmai végzettségeiket kiegészítik a hatósági (NKH-s) gépkezelő jogosítvánnyal és így részt vesznek partnerünk, az OK-TAT-60 Kft. által szervezett júliusi hajdúböszörményi gépkezelő hatósági vizsgán. Ezt követően 14-en úgy döntöttek, nem hagyják abba a tanulást, hanem beiratkoznak a - nem a „2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről” alapján szervezett - Teherkötözés továbbképzésünkre is, teljessé téve ezáltal a gépkezelő munkakör követelményeinek elsajátítását.

tanfolyam2018oszMindig is szerette volna önállóan használni a számítógépét, az internetet, az okostelefonját, a levelező programját, a különféle kereskedelmi portálokat, esetleg az ügyfélkaput vagy éppen a Facebookot, de nem volt aki segítsen, aki megtanítsa és elmagyarázza annak működését?

Esetleg szakmai jellegű továbbképzésen szeretne részt venni. A piacképessége miatt rendkívül népszerű gépkezelő (targonca, emelő-, földmunka-, rakodó-, szállítógép kezelő) és élelmiszer-, vegyiáru eladó képzésünk mellett újra elindul a tűzvédelmi előadó és főelőadó, valamint a közterület-felügyelő tanfolyamunk is.

 

Válasszon minket és segítünk!

targoncahir3

 Vagy netán már dolgozol munkagépekkel,
de hiányzik a papírod róla?

Szeptemberben várunk ismét, hiszen a Targoncavezető, Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő, Emelőgépkezelő képzések újra indulnak!

Miben segítünk? Új képességek kibontakoztatásával és az elméleti ismeretek gyakorlatban való alkalmazásával segítünk a Munkagépek hatékony, magabiztos kezelésében.

Elérhetőek vagyunk facebook oldalunkon online és ügyfélszolgálatunkon!

2018 07 bora2Örömmel értesítjük Honlapunkra látogatókat, hogy a mellékelt kép helyszínét Bora Borát vízióban felkeressük és az irodánk munkatársai „feltöltődés” céljából 1 teljes hétre 2018. július 23-tól július 27-ig belevetik magukat a nagybetűs Nyári Szabadságokba. Kipihenten, új lendülettel július 30-án találkozunk!

Augusztus elejétől várjuk az érdeklődőket új Képzési ajánlatokkal és az új, szeptemberi kampányaink részleteivel.

Értesítünk minden kedves "Első lépések a digitális világba - IKER 1. szintű képzés" és az "Önállóan használom az informatikai eszközömet - IKER 2. szintű képzés" ingyenes államilag támogatott informatikai képzésen résztvevőt, hogy a GINOP-6.1.2-15 kiemelt projekt ügyfélszolgálata visszajuttatta hozzánk a képzettek számára átadandó támogatási szerződések 1-1 példányát.

A támogatási szerződések saját (hallgatói) példányai átvehetőek 2018. augusztus 1. és 14. között, 13:00 és 17:00 óráig az ügyfélszolgálati irodánkban (4220 Hajdúböszörmény, Király Jenő tér 1. fszt. 4.) személyesen, vagy személyes megjelenés akadályoztatása miatt az Önök megbízottja (írásbeli meghatalmazással) segítségével.

2018 06 gepk7

2018 júniusában három „Építő- és anyagmozgató gép kezelője” intenzív szakmai képzésünk indult el Hajdúböszörményben, összesen 28 fővel a fedélzeten. A hétköznap munkaidő után tartott elméleti, illetve a hétvégi gyakorlati oktatási alkalmak során a résztvevők könnyedén elsajátították mindazon szakmai ismereteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy szakszerűen és biztonsággal töltsék be az adott gépkezelői szakmairányhoz tartozó munkaköröket.

A felkészítés sikerességét és a résztvevők megszerezett tudását támasztja alá a 2018. július 13-ai komplex szakmai vizsgán elért átlagon felüli vizsgaeredmény is, melynek következtében a vizsgabizottság örömmel adta át minden résztvevőnek a Építő- és anyagmozgató gép kezelője bizonyítványokat.

Gratulálunk minden kedves frissen végzett földmunka-, rakodó és szállítógép kezelőnek, emelőgépkezelőnek és targoncavezetőnek!

 

 

Választanád azt az 1etlen szakmát,
amely biztos sikert jelent számodra egy irodai,
munkahelyi elhelyezkedésben?

Amennyiben a válaszod egy nagy IGEN és gondolsz
a jövőbeni karrieredre, akkor egy fantasztikusan sokszínű,
gyakorlat orientált piacképes szakmát ajánlunk!

Már kiskorában is csodálva nézte az óriási, dübörgő munkagépeket, és ez az érzés nem kopott meg felnőttkorra sem? Ráadásul: még most is imádja a műszaki dolgokat? Akkor, jól sejtjük, hogy érdekeli a következő GÉPKEZELŐ tanfolyamunk kezdése: 2018.06.14. 17.00 óra!
Július közepére már garantáljuk az OKJ bizonyítványát! Ráadásul a nyári vakációra való tekintettel most extra kedvezményes áron minden Targonca, Földmunka – rakodó - szállító és Emelőgépkezelő képzésre jelentkezőt megajándékozunk: 2 000 Ft/fő áron egy Teherkötöző képzéssel. Ez olyan Bónusz, amilyen még nem volt soha nálunk, és amely Teherkötöző képzés teljes értéke 12 000 Ft/ fő.
Mit szükséges tennie? Jelentkezési lapot kitölti, az orvosi alkalmasságit időre beszerzi és min. 8 ált. bizonyítványával, mint a képzés megkezdésnek egyik feltételével: részt vesz képzésünkön! Keressenek minket elérhetőségeinken, hogy ajánlatunkat írásban/ szóban is megerősítsük!

1. oldal / 2
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account

A simoninfo.hu is használ cookie-kat, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletek... Bezár