2018. október 12-én sikeres szakmai vizsgával zárultak az október elsején indult debreceni „Építő- és anyagmozgató gép kezelője” tanfolyamok. A kihelyezett képzéseken 16 fő vett részt, akik számára cégünk a munkáltatóval folyamatosan egyeztetve megpróbált egy olyan ütemezést kialakítani, amely messzemenőkig illeszkedett a képzettek délelőtti, délutános és az éjszakás munkabeosztásához. A közös erőfeszítésnek meglett a gyümölcse: a szakmai és a munkavállalói kompetenciák sikeres, ismeret és készség szinten történő elsajátítását követően az október 12-ei komplex szakmai vizsgán nyolc fő emelőgépkezelői, hat fő pedig targoncavezető képzettséggel lett gazdagabb.

 

Manz gepkezelo 2 20181012  Manz gepkezelo 3 20181012

Egy, mind a két képzésen részt vevő vizsgázó sajnos előre nem látott egészségügyi ok miatt (orvosi javaslatra) nem tudott megjelenni a szakmai vizsgán, de számára sem ért véget kudarccal a történet, hiszen a sikeres modulzáró vizsgáknak köszönhetően a következő, cégünk által szervezett gépkezelői vizsgán ő is részt tud majd venni és bízunk benne, hogy meg tudja szerezni azokat a gépkezelői végzettségeket, amelyeket a hirtelen jött egészségügyi probléma most nem tett lehetővé.

Így a sikeres vizsga utáni első munkanapon szeretnénk ismét gratulálni a frissen végzett hallgatóinknak, kívánjuk, hogy használják biztonsággal és legjobb tudásuk szerint a most megszerzett szaktudást!

1004 gepkezelo

Októberben indítjuk a következő Gépkezelő képzéseinket, ahol garantáljuk, hogy a képzés végére új lehetőségek nyílnak előtted az OKJ bizonyítványoddal a kezedben. Eddig több száz gépkezelőt képeztünk, és mindenki dolgozik a szakmában.Ha nekik sikerült, neked miért ne sikerülne?

1004 ikerb

Keress minket elérhetőségeinken és mi megszervezzük, hogy úgy szerezz ismereteket, ahogy neked időben a legalkalmasabb! Ráadásul a legjobb az egészben: ingyen van! Szeretettel várunk október és novemberi indulással a következő IKER1 és IKER2 informatikai csoportjainkba. Részletekért kattints ide!

teherkotozohbAugusztus 6-án szakmai szempontból rendkívül változatos és tartalmas képzési sorozat ért véget 14 gépkezelő hallgatónk számára.

Kezdődött azzal, hogy a tavaszi és kora nyári „Építő- és anyagmozgató gép kezelője” szakmai képzéseinken sikeresen vizsgázók közül sokan, közel 54-en gondolták úgy, hogy a frissen megszerzett OKJ-s szakmai végzettségeiket kiegészítik a hatósági (NKH-s) gépkezelő jogosítvánnyal és így részt vesznek partnerünk, az OK-TAT-60 Kft. által szervezett júliusi hajdúböszörményi gépkezelő hatósági vizsgán. Ezt követően 14-en úgy döntöttek, nem hagyják abba a tanulást, hanem beiratkoznak a - nem a „2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről” alapján szervezett - Teherkötözés továbbképzésünkre is, teljessé téve ezáltal a gépkezelő munkakör követelményeinek elsajátítását.

tanfolyam2018osz

Mindig is szerette volna önállóan használni a számítógépét, az internetet, az okostelefonját, a levelező programját, a különféle kereskedelmi portálokat, esetleg az ügyfélkaput vagy éppen a Facebookot, de nem volt aki segítsen, aki megtanítsa és elmagyarázza annak működését?

Esetleg szakmai jellegű továbbképzésen szeretne részt venni. A piacképessége miatt rendkívül népszerű gépkezelő (targonca, emelő-, földmunka-, rakodó-, szállítógép kezelő) és élelmiszer-, vegyiáru eladó képzésünk mellett újra elindul a tűzvédelmi előadó és főelőadó, valamint a közterület-felügyelő tanfolyamunk is.

 

Válasszon minket és segítünk!

targoncahir3

 Vagy netán már dolgozol munkagépekkel,de hiányzik a papírod róla?

2018. őszén várunk ismét, hiszen a Targoncavezető, Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő, Emelőgépkezelő képzések újra indulnak! Miben segítünk? Új képességek kibontakoztatásával és az elméleti ismeretek gyakorlatban való alkalmazásával segítünk a Munkagépek hatékony, magabiztos kezelésében. Elérhetőek vagyunk facebook oldalunkon online és ügyfélszolgálatunkon!

2018 07 bora2

Örömmel értesítjük Honlapunkra látogatókat, hogy a mellékelt kép helyszínét Bora Borát vízióban felkeressük és az irodánk munkatársai „feltöltődés” céljából 1 teljes hétre 2018. július 23-tól július 27-ig belevetik magukat a nagybetűs Nyári Szabadságokba. Kipihenten, új lendülettel július 30-án találkozunk! Augusztus elejétől várjuk az érdeklődőket új Képzési ajánlatokkal és az új, szeptemberi kampányaink részleteivel.

Értesítünk minden kedves "Első lépések a digitális világba - IKER 1. szintű képzés" és az "Önállóan használom az informatikai eszközömet - IKER 2. szintű képzés" ingyenes államilag támogatott informatikai képzésen résztvevőt, hogy a GINOP-6.1.2-15 kiemelt projekt ügyfélszolgálata visszajuttatta hozzánk a képzettek számára átadandó támogatási szerződések 1-1 példányát.

A támogatási szerződések saját (hallgatói) példányai átvehetőek 2018. augusztus 1. és 14. között, 13:00 és 17:00 óráig az ügyfélszolgálati irodánkban (4220 Hajdúböszörmény, Király Jenő tér 1. fszt. 4.) személyesen, vagy személyes megjelenés akadályoztatása miatt az Önök megbízottja (írásbeli meghatalmazással) segítségével.

2018 06 gepk7

2018 júniusában három „Építő- és anyagmozgató gép kezelője” intenzív szakmai képzésünk indult el Hajdúböszörményben, összesen 28 fővel a fedélzeten. A hétköznap munkaidő után tartott elméleti, illetve a hétvégi gyakorlati oktatási alkalmak során a résztvevők könnyedén elsajátították mindazon szakmai ismereteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy szakszerűen és biztonsággal töltsék be az adott gépkezelői szakmairányhoz tartozó munkaköröket.

1. oldal / 2
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account

A simoninfo.hu is használ cookie-kat, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletek... Bezár