Bejelentkezés

Bejelentkezés

A korona vírus járvány és a 2013. évi  Felnőttképzési tv. módosításai miatti bizonytalanság vákum hangulatú árnyékában sokan érdeklődnek, hogy vannak-e a jövőre irányuló bíztató jelek alapkompetenciák fejlesztésére és szakmai végzettségek megszerzésére? 

A kiindulásnak azt tekintjük, hogy milyen elvárásoknak tudunk Felnőttképző intézményként megfelelni és milyen felnőttképzési szolgáltatást tudunk nyújtani 2021-ben! A fnk-i tv. szerint OKJ képzéseket már csak az idei évben indíthatók el. Ezért a legkeresettebb képzéseket a 2020-as év hátralévő 2 hetében  elindítjuk, a becsatlakozási lehetőséget biztosítva képzésekbe.

Együttműködő partnereinknek és a munkaerőpiacon bizonytalan helyzetbe kerülő álláskeresőknek a következő OKJ szakmai képzéseket ajánljuk még az idei, decemberi kezdéssel:

 • 2020.12.28.: Építő- és anyagmozgató gép KEZELŐJE (OKJ 32 582 02)
  Targoncavezető, Emelőgépkezelő (kivéve targonca), Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő szakmairány
 • 2020.12.29.: Óvodai DAJKA (OKJ 32 140 01)
 • 2020.12.30.: Élelmiszer- vegyiáru ELADÓ (OKJ 31 341 05)
 • 2020.12.31.: Irodai TITKÁR (OKJ 54 346 03)

Milyen változásokra számítsunk a felnőttképzésben 2021-ben?

Több népszerű szakma teljesen kikerül a képzési jegyzékből ( Pl: Targoncavezető, Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő, Élelmiszer- vegyiáru eladó, Óvodai dajka stb, több pedig csak iskolarendszerű képzésben, 2-5 év alatt lesz majd megszerezhető.

A „ régi rendszerű” OKJ képzésekre jelentkezőket az utolsó induló képzésekre várjuk.

 • Telefonon: 52 227-412
 • Emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft. szervezésében 2020. januárjától minden 5. napon indult egy tanfolyam. Tavasszal, a ránk törő vírus miatt távolléti oktatásban, de jellemzően kontakt órákban megtartott tréningek, informatikai, munkaerőpiaci képzések, OKJ szakmai képzések Szociális, pedagógia, gépészet szakmacsoportokban azok a tanfolyamok, amiket felnőttképzési szolgáltatásként nyújtottunk.

Picit több, mint 2072 órát töltöttünk pályázatok megírásával, képzések útra indításával és adminisztrációjával.

22 darab OKJ és 44 darab tréningen összesen 981 fő képzésben résztvevővel kötöttünk felnőttképzési szerződést és adtunk át OKJ szakmai bizonyítványt, ECDL jogosítványokat és akkreditált tanúsítványokat.

Ismételten köszönjük a bizalmat Balmazújváros, Bocskaikert, Hajdúhadház, Létavértes, Téglás városok önkormányzatainak, hogy a közbeszerzéses pályázataikban együttműködhettünk velük.

Köszönjük a Hajdú - Bihar – Megyei Debreceni Kormányhivatal és  Hajdúnánási és Hajdúhadházi Kirendeltségek munkatársaival a közös munkát az Óvodai dajka csoportjaink résztvevői sikerekért.

Ezzel nem lehet viccelni! Íme, lent láthatod néhány tanfolyamunkat, amelyek befejeződtek, vagy elindultak az elmúlt 2 hétben!

Keress minket, és válasz az induló képzéseink közül, OLYAT, ami neked a legjobb!

 • Targoncavezető
 • Földmunka-rakodó és szállítógép kezelő
 • Irodai titkár
 • Óvodai dajka
 • Szociális asszisztens
 • Raktáros
 • Közterületfelügyelő
 • ECDL képzésekkel várunk téged is augusztus-szeptemberben!

Válasz az induló képzéseink közül, OLYAT, ami neked a legjobb!

Tudod jól!? Tanulni sosem késő!

 

 

 

   

Hisszük, hogy benned is ugyanannyi lehetőség lakozik, mint bárki másban!
Segítünk, hogy maximálisan kihasználhasd!

Az informatikai tréningjeinken (pl.:  ECDL, IKER1 és IKER 2)  és az érettségire épülő képzéseinken résztvevők (pl.: Irodai titkár, Szociális asszisztens OKJ képzéseknél  – a tananyagegységekhez kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátásához,  általánosan az ügyintézéshez stb. ),  minél magasabb színvonalon való oktatása érdekében, a számítógépes gépparkunkat 15 db. nagyteljesítményű processzorral ellátott géppel bővítettük.

A szeptemberben induló Felkészülés az ECDL vizsgára képzésen részvevők, már ezeken a gépeken fejleszthetik digitális kompetenciáikat!

A koronavírus-járvány megfékezését célzó kormányrendelet értelmében a veszélyhelyzet időtartama alatt kontaktórás képzés iskolarendszeren kívüli képzések esetén sem tartható, vagyis a képzések kizárólag távolléti oktatás, távoktatás formájában, digitális képzésként szervezhetőek és tarthatóak meg.

Emiatt a SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft. 2020.április 16-tól átáll a távolléti oktatásra,
vagyis kontaktmentesen, távoktatási módszerekkel tartjuk meg a képzéseinket.

2020aprilis tavok3

A képzések indulásáról és a részvételhez szükséges digitális technikai eszközök használatáról - melyek az online tanuláshoz elengedhetetlenek - örömmel adunk tájékoztatást telefonos és elektronikus elérhetőségeinken: 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
email címeken, illetve a
+36 20 423 3940, +36 52 227 412
az ügyfélszolgálati telefonszámokon.

Jelenleg is zajlik a távoktatásra való átállásunk, az új oktatási módszertan és távoktatással összefüggő megoldások kidolgozása, az oktatók és informatikus munkatársak közös tananyagfejlesztése (prezentációk, videós segédanyagok, előadások, hanganyagok, egyéb digitális felkészülést segítő anyagok, stb.). Emellett már javában teszteljük a zárt rendszerű távoktatásos rendszerünket, hogy a képzések kezdésre kiszűrjük azokat az esetleges módszertani és technikai hibákat, amelyek akadályokat gördíthetnek a távoktatásban történő eredményes részvételben.

Mi is nagyon várjuk már a kezdést!

Az otthontanulást szívből ajánljuk mindenkinek, aki a jelenlegi járványügyi vészhelyzetben otthon maradt.
Használja ki és töltse tanulással ezt a kényszerű "szobafogságot"!

Garantáljuk, hogy a hamarosan induló képzéseink tananyagegységei megértését és feldolgozását segítő ismeretanyagokkal, az oktatóinkkal és a szakmai vezetőinkkel közösen, vagyis minden erőnkkel segíteni és támogatni fogjuk.

SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft. munkatársai

Tájékoztatjuk kedves hallgatóinkat és ügyfeleinket,
hogy a Magyarországon kialakult járványügyi veszélyhelyzet* miatt
a SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft. ügyfélszolgálati irodájában a

 

S Z E M É L Y E S

Ü G Y F É L F O G A D Á S     S Z Ü N E T E L !

 

Kérjük Önöket, hogy sürgős esetben az ügyfélszolgálatot csak

ELŐZETES TELEFONOS IDŐPONT EGYEZTETÉST

követően keressék fel!

 

+36 20 423 3940        +36 52 227-412

 

A járványügyi vészhelyzet után indítandó szakmai képzéseinkre és tréningjeinkre
továbbra is várjuk a jelentkezőket elektronikus úton megküldött
jelentkezési lapokon!

 

*Magyarország Kormánya 40/2020 (III. 11.) Korm. számú rendeletével az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki. 

Még az idei évben van lehetőséged utoljára OKJ végzettséget szerezni
viszonylag rövid idő alatt és szuper kedvezményes áron,
részletfizetéssel, a lakóhelyed közelében.

2019szeptkepz

Érdekel Hajdúböszörményben heti 2-3 alkalommal?
Csatlakozz elégedett diákjainkhoz és jelentkezz tanfolyamainkra!

Te már érdeklődtél?

Felnőttképző intézményként kötelességünk és érdekünk végig kísérni a történéseket.

A "bőrünket visszük vásárba" státusz rajtunk van és ahogy múlik az idő, az értelmezhető, pontos tájékoztatás igaz, hogy nincs még birtokunkban, mert a törvényi és rendeleti háttér nem áll még rendelkezésre,

DE

hatékony és jövőorientált partnereinknek tartozunk annyival, hogy összefoglaljuk az eddig napvilágra került információkat és nem Turul legendaként kezeljük a történéseket.

00 okjvaltozasKettéválik a szakképzés: több éves iskolai rendszerű alapszakmai képzésekre
és az arra épülő rövidebb idejű felnőttképzésben megszerezhető specializációkra

Tények:

 • Megszűnik az OKJ, vagyis az Országos Képzési Jegyzék
 • Csökkentik az államilag elismert szakmai képzések számát
 • Szakmai alapkompetenciák fejlesztése az állami és egyházi szakképző intézmények vállára kerül. Az alapszakmákat, amely kb. 170 körül alakul, 5 éves technikumban, 3 éves szakképző iskolában szerezhetik meg, illetve iskolarendszerű felnőttoktatásban 1,5-3 év alatt esti és levelező tagozaton.
 • Felnőttképzésben az alapszakmák ráépüléseit és a speciális szakmákat lehet oktatni, lebonyolítani és szervezni.
 • Független vizsgaközpontokban lehetséges a jövőben vizsgázni, de a vizsgakövetelmények még nincsenek kidolgozva.

 

Mit jelent mindez?

Az eddig napvilágra került tények átgondolásra késztetnek. Stratégiában gondolkodva, még az idei évben érdemes az eddig tologatott képzéseket lebonyolítani, amelyek egy-egy munkagép kezeléséhez, vagy egy-egy munkakör betöltéséhez szükségesek.

1targ
Targoncavezető
1emelo
Emelőgépkezelő
1fold
Földmunka-, rakodó- és
szállítógép kezelő
1energia
Energiaátalakító-berendezés
kezelője
1hulladek
Hulladékgyűjtő és
-szállító
1ipariolaj
Ipari- olaj és gáztüzelő-
berendezés kezelő
1tuzv
Tűzvédemi előadó
1kozter
 Közterület-felügyelő

Természetesen az eddig megszerzett szakmai végzettségek nem kidobandók, hiszen azok érvényesek maradnak és teljes értékű szakmai bizonyítványt jelentenek.

Például: 

 • 2009. év előtt a Gépkezelőinknek Könnyűgépkezelő és Nehézgépkezelő bizonyítványokat adtunk.
 • 2013. előtt Targoncavezető és Emelőgépkezelő megnevezéssel adtuk át a biziket
 • 2013. szeptembere óta már Építőanyag- és anyagmozgató gép kezelője (szakmairány megnevezésével)
 • 2020-tól ….nem tudjuk, hiszen még jogszabályi háttér nem jelent meg.

Azt tudjuk, hogy semmilyen szabályozást nem lehet egyik napról a másikra bevezetni, hiszen a végrehajtáshoz időre van szükség. Átmenetnek lennie kell.

Előreláthatólag OKJ-s képzést nem tudnunk 2020 januártól indítani, de lehetséges, hogy 2020 szeptemberében, mikor az új, iskolarendszerű alapszakmákat akarják indítani, azzal egy időben, talán akkor történik a váltás?

Azt is tudjuk, hogy most, 2019. szeptemberben még az iskolarendszerű oktatásban a jelenlegi jogszabályok alapján indítják el a képzéseket az állami és egyházi intézmények, amely képzések OKJ szakmai vizsgáinak 2022. évben be szükséges fejeződniük.

Javasoljuk ezért, hogy amennyiben tervei vannak dolgozói képzésre, érdemes azt még az idei évben átgondolni, megtervezni és elkezdeni, mert tény, hogy új jogszabályi környezet jön, amelyhez alkalmazkodni szükséges mind a munkáltatóknak, mind nekünk, képzőknek.

Várjuk kérdéseiket és észrevételeiket!

További érdemleges ínformációkkal később is jelentkezünk!

 

Halottad a hírt, hogy eltörlik az OKJ-t? Biztosan mi sem tudunk még tényeket állítani, de azt tudjuk, hogy szeptemberben a jelenlegi jogszabályi feltételekkel az alábbi képzésekkel indulunk:

Ajánljuk 15 éves Születésnapi kedvezményünket 15 000 Ft értékben
és egyedi bónuszainkat is az egyes szakmáknál 30 000-45 000 Ft értékben

A Tanfolyamindító megbeszélések augusztus végén (08.17. és 08.31-én)

Meggyőztünk? Tudj meg több apró, de lényeges részletet a szeptemberi képzéseinkről:

 • Telefonon: 20/423-3940
 • Emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

20190801kepzesek

1. oldal / 5
Oldalainkon sütiket használunk a jobb működésért.